Monday 22 October 2012


Μετά την επιτυχή κατασκευή της τέντας, σειρά είχε ένα τρειλερ.
Το πρόβλημα με τις βόλτες τις εταιρίας μας ήταν συχνά η μετακίνηση μεγάλου αριθμού μοτοσυκλετών στα μέρη απ΄όπου ξεκινάμε τις βόλτες μας, ειδικά όταν οι βόλτες γίνονται σε βουνά μακριά απο την έδρα μας.
Ο Αντρέας Παραγιός είχε την ιδέα να κατασκευάσουμε ένα τρέιλορ το οποίο να χωράει τουλάχιστον πέντε απο αυτές και ξεκινήσαμε.



Όλη η κατασκευή στηρίζεται πάνω σε έναν άξονα, βαρέως τύπου απο την alpha Hellas και τους οποίους μπορείτε να βρείτε σε αυτό το λινκ A.Hellas σε χαμηλές σχετικά τιμές,
ενώ το πλαίσιο κατασκευάστηκε απο τον φίλο μας Βασίλη Μαυρίδη στον χώρο εργασίας του, αφού έπεσε μελέτη, μολύβι και χαρτί, σχετικά με το πως θα χωρέσουν, που θα δεθούν, πως θα ισσοροπήσουν και πως θα τοποθετηθούν οι μοτοσυκλέτες επάνω σε αυτό.


Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αφού το τρέιλερ κάνει με το παραπάνω όλα όσα σχεδιάστηκε να κάνει. Έχει καλή ποιότητα κύλισης και φορτώνεται εύκολα, ενώ αφήνει αρκετό χώρο για μικροπράγματα όπως μπιτόνια βενζίνης, λάστιχα, εργαλεία και άλλα.

Σίγουρα χρειάζονται βελτιώσεις τις οποίες θα κάνουμε στο μέλλον, αλλα οι περισσότερες είναι αισθητικού χαρακτήρα οπότε, μάλλον δε θα γίνουν ποτέ. Δεν δεχόμαστε παραγγελίες :) αλλα αν το τολμήσετε στη διάθεσή σας για λεπτομέρειες και βοήθεια.

No comments:

Post a Comment

About Us

North Star is the first Enduro Touring company that operates in Greece. Our philosophy is based on one thing: "We do it because we love Enduro Riding". We organise enduro tours, providing all necessary.

Recent

recentposts